Pomlad je tu

DATUM: 31.3.2019, 5. SKUPINSKI TEK Spomladanski tek

Sončni žarki so prebudili obraze nasmejanih tekačev. Sobotno jutro v znamenju pomladi se je za nas pričelo v znamenju cvetov.

Vsak tekač si je nadel tekaški cvet, ki je simboliziral prečudovito pomlad in odprtje pomladne tekaške sezone.

AMPAK mi nismo samo tekli in se ogrevali brez cilja. Naš cilj je bil priteči do Kačjega Pastirja, kjer so trenerji kuhali za nas ? Ja, tekaška skupnost ima tudi svojo PRIPRAVE kuhinja by Electrolux, ki na skupinskih tekih kuha za tekače.

…več v nadaljevanju…

Seveda sledila je naša skupinsko sliko pred obsijanim sonce. Sonček in pomlad sta zvabila 170 tekaških cvetk. Poglejte si te tekaške cvetove.

Po naši tradicionalni fotografiji smo se v pogovornem tempu odpravili po poteh PST-ja na ogrevanje. Tam nas je čakala trenerka Simona in najboljši ritmi glasbe. Ogrevanje uspešno opravljeno, vsi smo pripravljeni na tek.

Skupina tekačev za 12 km, smo razdelili v hitrejšo in še hitrejšo.  V pogovornih ritmih so se odpravili vse do centra Ljubljane, kjer so pokazali svoje rožice na tekaških majicah.

Podali smo se na dve različni razdalji.  Skupina tekačev na 7 km se je podala po PST-ju, prek gozdnih poti vse do Mosteca.

Po slabi uri teka se je veselo vrnila v bazo Kačji Pastir, kjer so jo čakale dobrote izpod rok PRIPRAVE kuhinje by Electrolux.

Kako, kje, kdaj? V naši bazi Kačji pastir nam je PRIPRAVE kuhinja by Electrolux  pripravila slastno tekaško juho in smuti.

Poglejte si kako dobro smo si napolnili porabljene zaloge energije.

Recept najdete t-u-k-a-j 🙂

Druženje se je nadaljevalo ob dobro pripravljeni hrani. Poglejte si kako smo se imeli ?

FB dogodek:SPOMLADANSKI tek

Galerija na FB: Galerija_spomladanski

 

FOTOGRAFIJE: Sportida

Nekaj sem zrihtal: https://www.sportida.com/gallery/20190330-SLO-Marathon-Priprave-Ljubljanski-maraton-2019/G0000v3.hRorr6Pg

geslo: priprave

_______________________________________________________________________

NASLEDNJI SKUPINSKI TEK: POSLOVNI TEK – 18. MAJA, OB 8.00 PRI KOSEŠKEM BAJERJU. Tokrat tečemo s kravatami.

SEZNAM VSEH SKUPINSKIH TEKOV V 2019: https://priprave.si/koledar-brezplacnih-skupinskih-tekov-2019/

 

PRIJAVITE SE NA TEKAŠKE TRENINGE PRIPRAVE 2019. 

Klik na prijavnico spodaj…

Ne čakaj na maj, prijavi se zdaj. 🙂