Velikonočni tek postreže pirhe za vse

DATUM: 20.4.2019, 6. SKUPINSKI TEK Velikonočni tek

Sobota je tu, ponovno! Ampak ta je bila zelo drugačna, kot vse ostale. To je bil vikend v znamenju velikonočnih praznikov.

Sobotno jutro, sonček in nasmejani tekači, to so PRIPRAVE. Nekateri so ostali doma in pridno pripravljali velikonočne dobrote, drugi pa smo temu dodali še skupinski sobotni tek.

Tek je bil v znamenju velikonočnih pisanic, čokoladnih jajčk in vseh dobrot, ki jih pripravljajo naše mame doma.

Tako, kot vedno, da ne pozabimo naših dogodkov smo naredilo tradicionalno skupinsko fotografijo. Poglejte te velikonočne tekaške »pirhe«. Kar 130 pisanih »pirhov« se je zbralo ?

Skupinsko ogrevanje ob noro poskočnih ritmih glasbe nas  je čakalo v senčki, v gozdu pri Mostecu. Poglejte si to barvno paleto tekačev v zelenem gozdičku.

Naš srčni utrip se je dvignil, rdečica na licih je pokazala, da smo dobro ogreti in se lahko podamo na velikonočni tek.

V treh skupinah smo odšli osvajati tekaške kilometre. Naša tradicionalna razdalja, 7 km se je po trim stezi podala mimo Živalskega vrta in vse do izhodiščne točke Kačjega Pastirja.

Druga in tretja skupina, pa sta imeli pred seboj slabih 14 km teka po Ljubljani. Mimo skakalnic so se spustili proti Tivoliju in ga obkrožili. Prav tako, so se v dobri uri vrnili nazaj do izhodiščne točke.

Vsi, ki še ne veste, da ima naša tekaška skupnost tudi svojo PRIPRAVE kuhinjo by Electrolux, katera na skupinskih tekih poskrbi za lačne želodčke naših tekačev.

KDO kuha? Vaši trenerji! Trenerji nismo samo učitelji ampak tudi vaši animatorji, sogovorniki, prijatelji, kuharji in še kaj bi lahko povedali ?

KAJ smo dobrega jedla.  V naši bazi Kačji pastir nam je PRIPRAVE kuhinja by Electrolux  pripravila slastno tekaško juho in smuti.

Topel in slan napitek nam je povrnil energijo in nas  dobro odžejal. Mmmmmm zelo slastna juhica ?

Pripravili smo različne okuse smutijev. Banane, pomaranče, kosmiči, borovnice, maline, mlečni napitek, kot vse te okuse med seboj zmešaš pa dobiš najboljši #pripraveSmuti.

Naslednjič pridi in ga poskusi tudi ti.

Skupinski tek je bil v znamenju Velike noči in seveda ni šel mimo brez barvenja jajčk. JA JA JA!!! Trenerji so za vse tekače barvali jajčka v barvah našega imena PRIPRAVE.

 Zelena in modra barva.

Vsak tekač je odšel domov s svojim pirhom. Kakšnega si dobil? Modrega ali zelenega?

 

FB dogodek: VELIKONOČNI tek

Galerija na FB: Galerija_spomladanski

______________________________________________________________________

NASLEDNJI SKUPINSKI TEK: POSLOVNI TEK – 18. MAJA, OB 8.00 PRI KOSEŠKEM BAJERJU. Tokrat tečemo s kravatami.

SEZNAM VSEH SKUPINSKIH TEKOV V 2019: https://priprave.si/koledar-brezplacnih-skupinskih-tekov-2019/

 

PRIJAVITE SE NA TEKAŠKE TRENINGE PRIPRAVE 2019. 

Klik na prijavnico spodaj…

Ne čakaj na češnje, prijavi se zdaj. 🙂