Vadba z najboljšim sosedom *PRENOS V ŽIVO

Pozdravljeni, sosedje! Dobrodošli v naši novi virtualni soseski, kjer smo si sosedje, tudi ko nismo skupaj. Udobno se oblecite, vstopite in se razglejte naokrog.

Po enem tednu karantene, dela od doma, omejitve gibanja in izvajanja vadbe za moč *V ŽIVO, smo se ekipa Priprave soglasno odločili, da to srčno zgodbo NADALJUJEMO . Vsak dan, vsak na svojem koncu Slovenije, z nami telovadi 150 predanih športnikov. Ali veste, da so to 3 polni avtobusi vadečih?! Vsak dan! Noro! Skupaj smo prišli tudi preko številke 300. Ampak z nami vadijo tudi najmlajši. Vsak dan se zbere skoraj 100 juniorjev na vadbi pred vašimi interaktivnimi ekrani. Hvala vam za zaupanje! <3 

Zgodbo nadgrajujemo… Kako?

Vašo vztrajnost je opazil naš Mercator, najboljši sosed. V želji, da aktiviramo celo Slovenijo, smo stopili skupaj, Priprave in Mercator. Od sedaj naprej bodo naše vadbe v živo tudi na Mercatorjevih kanalih, v virtualni skupnosti M Soseska. V soseski združujejo šport, kuhanje, zabavo in kulturo. Naša skupna želja je čim več ljudi dobiti pred ekran v športni opremi.

Vstopite v vzporedni svet: M Soseska

Dobrodošli v virtualni soseski, kjer smo si vsi sosedje: https://www.mercator.si/aktualno-pri-sosedu/m-soseska

Sosed, nisi sam, mi smo s tabo!

Z vadbo *V ŽIVO vam sporočamo:

  • s športom se borimo proti virusu in strahu,
  • krepimo imunski sistem,
  • lahko vadimo doma (uporabite telefon, tablico, prenosnik, TV),
  • ne prekinjamo kontinuitete športne aktivnosti,
  • upoštevamo navodila inštitucij, ne družimo se,
  • sporočamo pozitivno energijo.
  • se interaktivno družimo.

Vse vadbe, tako na kanalih Priprave in Mercator, bodo vodili vaši najljubši trenerji. Vadba bo *V ŽIVO predvajana izmenično na Facebook straneh Priprave LJMARATON in Mercator, bomo pa vse vadbe *v živo delili na Facebook strani Priprave LJMARATON.

https://www.facebook.com/PripraveLJMARATON/videos/194428171991970/

 

URNIK VADBE DOMA *V ŽIVO

Ponedeljek :: 18.00 :: Vadba z najboljšim sosedom 30 min
Torek :: 18.00 :: Vadba v skupnosti Priprave 50-60 min
Sreda :: 18.00 :: Vadba z najboljšim sosedom 45 min
Četrtek :: 18.00 :: Vadba v skupnosti Priprave 50-60 min
Petek :: 18.00 :: Vadba z najboljšim sosedom 30 min
Sobota :: 18.00 :: Vadba v skupnosti Priprave 50-60 min
Nedelja :: 18.00 :: Vadba v skupnosti Priprave 50-60 min

VADBA ZA JUNIORJE *V ŽIVO

Vsak dan, ob 10.00 uri je vadba za juniorje.

Z iniciativo sporočamo, da obstaja tudi čas po korona virusu. Če bomo dosledno upoštevali navodila pristojnih inštitucij in bomo ohranjali kontinuiteto vadbe, bomo najverjetneje dokaj mirno prišli skozi težke čase. Ohranjanje kontinuitete vadbe je pomembno predvsem z dveh vidikov:

  • V teh težkih časih se zavedno ali nezavedno bojujemo tudi s strahom, naš vsakdan spremlja stres. Zdravnica dr. Marjeta Košir nam svetuje, da ohranjanje zmerne telesne aktivnosti resnično pozitivno vpliva na ohranjanje naše sproščenosti in imunskega sistema.
  • Naš trener za maratonsko skupino Boris Fluher nam sporoča, da ima vsak človek omejeno količino volje in te volje resnično ne želiš potrošiti že v jutranjih urah zgolj pri izbiranju dnevnih aktivnosti. Ohranjanje rutine izpred časov virusa nas ohranja močne, sproščene, in nam omogoči mirnejši prehod skozi negotovo obdobje.

Objavi video sporočilo #SOSEDNISISAM

Dobrodošli v M Soseski Mercator, kjer se bomo družili, telovadili, kuhali, se zabavali in se družili, čeprav virtualno, vsak na svojem koncu. Dobrodošli na vadbi *V ŽIVO vsak dan ob 18.00. Posnemi še ti sporočilo: “Sosed, nisi sam. Jaz sem s tabo.” in objavi video z uradnim ključnikom akcije #sosednisisam. V tej težki situaciji smo ekipa Priprave združili moči z Mercatorjem in želimo vsem vadečim sporočiti, da niste sami. Vi pa sporočite sosedom, da smo skupaj v tej zgodbi. Mi zate, ti za soseda. Skupaj proti strahu, za dobro voljo. Dobro si oglej video in na enak način pošlji sporočilo v svet. HVALA!

https://www.facebook.com/PripraveLJMARATON/videos/242837590443022/

Malo za šalo, malo zares.

Spodnje slikice verjetno poznate v obratnem vrstnem redu. Kdor bo treniral s Pripravami in najboljšim sosedom, bo lahko užival v resnični izvedbi spodnje simbolike. Ostanimo doma in se pridružimo vadbi. Skupaj lahko premagamo vse izzive. Do takrat pa se vidimo v vzporednem življenju.